Hij komt, hij komt...de lieve goede Sint brengt 5 leuke circuscadeaus

Hij komt, hij komt...de lieve goede Sint brengt 5 leuke circuscadeaus

Het is weer zover! Sinterklaas is in het land en dat betekent cadeautjestijd! Een slimme moeder of vader als jij begint vroeg genoeg met het zoeken naar het leukste speelgoed en bespaart zo een heleboel stress. Circus JOJO helpt je graag op weg en zocht voor jou de 7 leukste circuscadeaus. En geeft er zelfs eentje weg! Alsjeblief. Graag gedaan! 


1. Een diabolo voor klein en groot (en je kan er eentje winnen!)

Wist je dat circus JOJO zelf diabolo’s ontwerpt en fabriceert in eigen land? Dan weet je het nu! Deze middelgrote professionele diabolo Spinner is van keigoede kwaliteit, beschikbaar in verschillende kleuren én geschikt voor zowel beginners als professionals.
Ook leuk! Sinds kort is de transparante versie ook beschikbaar met LED. Van een keileuk Sintcadeau gesproken, wedden dat je kind hier dolblij mee zal zijn? Deze diabolo is zonder stokken en zonder touw. Je kan gaan voor deze kwalitetisvolle houten handstokken of aluminium stokken in verschillende kleuren van het merk Henrys.
Tip: volg ons op Facebook en ontdek hoe jij deze maand nog een diaboloset kan winnen voor jouw kind
Lees hier meer over de diabolo

Reserveer hier alvast je LED exemplaar

2. Jongleerbordjes voor kleine circuskunstenaars

Vind je kind het leuk om verschillende circustechnieken te leren? Laat je kind dan kennismaken met de Chinese bordjes ontworpen door Circus JOJO en geproduceerd in eigen land. Ze zijn zeer stabiel, flexibel en extra sterk én beschikbaar in verschillende kleurtjes. Ideaal voor kleine circusartiesten als jullie!
Tip: koop er ook een handstokje bij zo heb je meteen leuk setje.
Lees hier meer over de jongleerbordjes


3. Flip ‘n flyer: plezier voor jong en oud

De Flip ’n Flyer is in een nieuw jasje gestoken en beschikt over een langere spin dankzij een kogellager en je kan hier verschillende trucs mee uitvoeren. Je kind is hier snel mee weg en hierdoor beleeft het extra veel plezier. En jij ook als ouder, wedden we?
Lees hier meer over de spinners 

4. Een setje jongleerballen voor kleine jongleurs
Wilt je kind graag leren jongleren? Dan is een setje jongleerballen een leuk idee als Sintcadeau. De Henrys beanbag glad leder zijn kleine jongleerballen van 58 mm. Ideaal voor kleine handen of als je met 5 balletjes of meer wilt jongleren.
Lees hier meer over andere jongleerballen


5. Leer circuskunstjes met de flowerstick
Nog een leuk Sintcadeau zijn de flowersticks want ze zijn heel geschikt voor kinderen. Wedden dat je kleine circuskunstenaar de basistrucjes snel onder de knie krijgt en er uuuuuuren plezier aan beleeft? Deze flowersticks zijn te bestellen in verschillende kleuren en een echte aanrader voor zowel beginners als gevorderden. Het ideale Sintcadeau dus! Tip: met een extra set handstokken kunnen de flowersticks van de ene naar de andere hand gegooid worden.


KADERSTUKJE

WIN WIN WIN
Circus JOJO maakt iemand van jullie gelukkig met een professionele diaboloset met aluminium stokken en diabolotouw.
Surf snel naar onze Facebookpagina en DOE MEE!

Geplaatst op 20-11-2019 by Circus JOJO Circus Nieuws, Leuke weetjes 0 788

Plaats een reactieLaat een antwoord achter

Je moet ingelogd zijn om een ​​reactie te plaatsen.

Blog archieven

BLOG CATEGORIEËN

LAATSTE REACTIES

Geen reacties

ZOEKEN IN DE BLOG

Menu