De 5 warmste circuscadeautjes voor onder de kerstboom

De 5 warmste circuscadeautjes voor onder de kerstboom

Kerstfeestje-of nieuwjaarsfeestje gepland met familie of vrienden maar geen geschenkinspiratie? Of wil je je kind het kerstcadeau van zijn/haar leven geven? Dan hebben wij alvast wat inspiratie voor jou! Met het cadeau doe je bovendien nog iemand anders een plezier want per bestelling boven de €50 schenken we 5€ aan de Warmste Week.

1. Diabolo voor kleine én grote circusfans

Deze diabolo is ideaal om je oog-handcoördinatie te verbeteren. Oefen leuke trucjes met deze diabolo en je kind kan zo het circus! 

2. Springstokken om eruit te springen

Maak grote sprongen met deze QU-AX POGO springstok! Een ideaal cadeau om je kind meer te doen bewegen, wedden dat hij/zij zal springen van geluk? 

3. Crayon Rocks voor creatievelingen

Crayon Rocks Krijtjes zijn geweldige krijtjes gemaakt van sojabonen uit de VS. Ze zijn bedoeld voor kinderen die het moeilijk hebben om normale krijtjes in de juiste pengreep vast te houden. Ze versterken de spieren in de hand en zorgen voor een goede basis om te leren schrijven. IDEAAL cadeau, al zeggen we het zelf!

4. Flowersticks om de acrobaat uit te hangen 

Al gehoord van de Flowerstick? De Bravo Flowerstick Basic is een goede beginner set die wordt geleverd met handstokken en zakje. Ideaal voor beginnende jongleurs.

5. Jongleerballen om alle balletjes in de lucht te houden

Deze “Circus JOJO Soft juggling beanbags” zijn ontworpen door Circus JOJO zelf en ideaal om je jonge jongleur te leren jongleren. Deze jongleerbal heeft 6 witte panelen, maar is ook beschikbaar in 3 andere kleuren waarvan 4 witte panelen en 2 gekleurde. Deze balletjes liggen goed in de hand en jongleren zeer fijn, wedden dat je clowntje niet te stoppen is straks?

Cadeautjes gekozen? Leuk!

Per bestelling vanaf €50 schenken wij bovendien €5 aan de Warmste Week, zo doe je er twee maal iemand een plezier mee, als dat geen mooie daad? 

Geplaatst op 19-12-2019 by Circus JOJO 0 427

Plaats een reactieLaat een antwoord achter

Je moet ingelogd zijn om een ​​reactie te plaatsen.

Blog archieven

BLOG CATEGORIEËN

LAATSTE REACTIES

Geen reacties

ZOEKEN IN DE BLOG

Menu