Circusschool Brussel verhuist na 15 jaar

Circusschool Brussel verhuist na 15 jaar

De circusschool van Brussel is verhuisd na 15 jaar. Ze zijn van Picardstraat 11 naar Picardstraat 3 te Bussel getrokken. Dit is ook een onderdeel van Tour N Taxi te Brussel.

Het was een hele onderneming om de circusschool van Brussel en de ganse inboedel te verhuizen! Door gebruik te maken van een tractor, liften, het vaste team en vrijwilligers was de verhuis mogelijk.

De lokalen werden geschilderd en ingericht met behulp van leden en ouders. Daarna werd alles terug opgebouwd en kregen de trapezes, koordansinstallaties en doeken hun plaats.

Ondertussen is de circusschool goed geïnstalleerd. De nieuwe studenten van de de Formation Pédagogique zijn dan ook actief op de nieuwe locatie.

Johan Simons, de zaakvoerder van Circus JOJO heeft zelf ook deze professionele circusopleiding gevolgd en is afgestudeerd in 1993.

Het is een zeer waardevolle circusopleiding die door internationale studenten gevold wordt. De combinatie van ervaring in het onderwijs als sportleraar gedurende 3 jaar en deze nieuwe circusinzichten zorgden er voor dat Circus JOJO in heel Vlaanderen actief was sinds dien.

Circus JOJO mag dus echt spreken van jarenlange ervaring en kan u hierdoor ook het beste advies geven bij het aankopen van deze materialen. Ondertussen hebben we onze activiteit en van workshops afgebouwd om ons nog meer te focussen op het advies verlenen bij de keuze van de aankoop van circusmaterialen.

Johan, Wim en Maarten

Circus JOJO

foto’s gemaakt door:
©-Valentin Boucq - Dragan Markovic - Jakhl Roland 

Klik op de foto om alle foto's van de verhuis te bekijken.

Geplaatst op 05-11-2016 Circus Nieuws 0 1061

Plaats een reactieLaat een antwoord achter

Je moet ingelogd zijn om een ​​reactie te plaatsen.

Blog archieven

BLOG CATEGORIEËN

LAATSTE REACTIES

Geen reacties

ZOEKEN IN DE BLOG

Menu