Retourneren

Retourneren naar Circus JOJO

Is het bestelling dat u hebt ontvangen niet wat u verwacht had, dan kunt u in overleg met ons binnen een periode van 14 werkdagen uw bestelling terugzenden. De voorwaarde hiervoor is dat het aangekochte goed in zijn originele, niet gebruikte en niet beschadigde staat wordt teruggestuurd in de originele verpakking.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Na het ontvangen van de retour krijgt u het bedrag van uw aankoop terug. Dit doen we via een overschrijving op uw rekeningnummer. Gelieve dus uw IBAN-nummer te vermelden. Om een retour aan te vragen kunt u mailen naar: info@circusjojo.be

Transportkosten

De verzendingen worden verstuurd door GLS op alle werkdagen, behalve feestdagen. Verzendingen naar België, Nederland en Luxemburg worden verstuurd tegen € 5,95 incl. BTW per colli. Andere landen op aanvraag. Vanaf een bestelling van € 50,00 incl. BTW, krijgt u gratis transport. Het risico van beschadiging, verlies of diefstal valt ten laste van Circus JOJO tot op het ogenblik van levering aan de klant zelf.

U heeft een vraag over een product, onze webshop of u vind ons leuk?

Wij helpen u graag verder

Contacteer Circus JOJO